Melding vuurwapens in Vlissingen blijkt vals, politie voor niets uitgerukt

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht gereageerd op een melding waarbij vuurwapens betrokken zouden zijn. Volgens een woordvoerder ging het om een valse melding.

Omstreeks 04.30 uur werd er bij de politie melding gedaan van een persoon die onderweg zou zijn naar een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen met enkele vuurwapens. Toen de politie aankwam en op onderzoek uitging, bleek er niets aan de hand te zijn.

- ADVERTENTIE -

Volgens politiewoordvoerder Alwin Don ging het om een valse verdachtmaking en was de melder bovendien onder invloed van alcohol. Na enkele minuten kon de politie weer vertrekken. Of er consequenties zijn voor de melder is niet bekend.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelPolitie gebruikt wapenstok bij geweld op straat in Jan Vermeerlaan
Volgend artikelPolitie gebruikt pepperspray bij aanhouding vluchtende man
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier