Melding vuurwapens in Vlissingen blijkt vals, politie voor niets uitgerukt

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht gereageerd op een melding waarbij vuurwapens betrokken zouden zijn. Volgens een woordvoerder ging het om een valse melding.

Omstreeks 04.30 uur werd er bij de politie melding gedaan van een persoon die onderweg zou zijn naar een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen met enkele vuurwapens. Toen de politie aankwam en op onderzoek uitging, bleek er niets aan de hand te zijn.

- Advertentie -

Volgens politiewoordvoerder Alwin Don ging het om een valse verdachtmaking en was de melder bovendien onder invloed van alcohol. Na enkele minuten kon de politie weer vertrekken. Of er consequenties zijn voor de melder is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie gebruikt wapenstok bij geweld op straat in Jan Vermeerlaan
Volgend artikelPolitie gebruikt pepperspray bij aanhouding vluchtende man
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.