Politie: Verdachte ongeval Paauwenburg is 27-jarige Rotterdammer

De politie deed gisteravond onderzoek naar de toedracht van het ongeval. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De automobilist die gisteravond aangehouden werd na het ernstige ongeval op de Burgemeester Van Woelderenlaan is een 27-jarige man uit Rotterdam, aldus de politie.

Getuigen wezen hem aan als de veroorzaker van het ongeval. Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed van THC was, de werkzame stof in wiet. De man is overgebracht naar het politiecellencomplex.

- Advertentie -

Het slachtoffer is een 42-jarige vrouw uit Vlissingen, ze werd met de traumahelikopter naar een ziekenhuis vervoerd. Mededelingen over haar toestand zijn niet gedaan. De politie heeft gisteravond meteen haar familie op de hoogte gebracht. Een familielid of naaste kennis kwam zelf naar de plek van het ongeval, ze werd door een motoragent ingelicht over de situatie. Volgens de politie waren getuigen van het incident zwaar onder de indruk.

Nadat hij de handbike van de vrouw had geraakt, botste de verdachte tegen de auto van een 29-jarige Vlissinger. Deze gaf aan lichte klachten te hebben en werd enige tijd onderzocht in een van de aanwezige ambulances.

Beide auto’s zijn weggesleept, hieronder (link) meer over het onderzoek.

Zie ook:
Vrouw ernstig gewond bij aanrijding op Van Woelderenlaan (10 juni 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw ernstig gewond bij aanrijding op Van Woelderenlaan
Volgend artikelPolitie treft veertien gripzakjes met hennep aan bij 17-jarige scooterrijder
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).