© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een Spaanse arbeidsmigrant is vanmiddag aan de Coosje Buskenstraat van een balkon gevallen en naar het leek zwaargewond afgevoerd.

Tegen 16.00 uur viel de man samen met een deel van het houten balkonhek omlaag. Hij wist nog op eigen kracht via de trap naar zijn huurwoning op de eerste verdieping terug te keren, maar zakte daar in elkaar.

Naast ambulances werden ook de traumahelikopter en de brandweer opgeroepen. De helikopter uit Rotterdam kon ter hoogte van Sirjansland retour. De brandweer haalde de brancard met het slachtoffer via de balkondeur naar buiten en naar beneden.

Het slachtoffer werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was bij kennis. Zijn huis- en landgenoten, met wie hij via het bedrijf AMC bij de sapfabriek van Kloosterboer werkt, bleven verslagen achter. Het groepje was juist gisteren uit een andere woning overgeplaatst naar de Coosje Buskenstraat.

De politie nam een deel van de houten brokstukken mee en kondigde aan dat een gemeentemedewerker van de afdeling Bouw- en woningtoezicht zou komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier