Controles na overlast door scooters Vlissingen en omgeving

© Foto: Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Agenten hebben de afgelopen twee weken op verschillende locaties in en rond Vlissingen verkeercontroles gehouden met de focus op scooterrijders. Er waren verschillende overlastmeldingen bij de politie binnen gekomen van scooterrijders die zich niet aan de verkeersregels hielden en die voor gevaarlijke situaties op de weg zorgden.

Hierbij zijn 36 personen bekeurd omdat hun scooter/ bromfiets de constructiesnelheid overschreed. Hun tweewielers moeten eerst opnieuw gekeurd worden voordat ze er weer de openbare weg mee op mogen. Verder is er 19 keer bekeurd voor verschillende verkeersovertredingen (denk daarbij aan door rood rijden of rijden op het fietspad waar dat niet mag. Daarnaast is ook een scooter in beslag genomen van iemand die al meerdere malen bekeurd was in verband met verkeersovertredingen.

- ADVERTENTIE -

De komende tijd blijft de politie scooterrijders controleren op diverse plekken. Waarbij de focus zal liggen op plekken waar overlast geconstateerd wordt.

- ADVERTENTIE -