Twee aanhoudingen in Bossenburgh na achtervolging

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 18-jarge man is gisteravond aangehouden na een achtervolging door Bossenburgh, later hebben agenten zijn woning betreden aan de Blikkenburg.

Volgens de politie zagen agenten rond 19.40 uur een gestolen motor in het verkeer op de Scheldestraat. Even later achtervolgden meerdere eenheden de verdachte. Die wisselde tussendoor van voertuig en reed op een bromfiets. Een agent gebruikte pepperspray om de jongeman tot stoppen te dwingen, deze gaf echter gas en ging ervandoor, uiteindelijk werd hij op de Bossenburghweg aangehouden. De verdenking: heling.

- ADVERTENTIE -

De agenten gingen met een machtiging tot binnentreden naar de woning van de verdachte, aan de Blikkenburg, op zoek naar de gestolen motor. Tegen 21.00 uur klonk enkele keren glasgerinkel aan de achterzijde van de woning. De politie sloeg ruiten in. Een 52-jarige bewoner werd aangehouden omdat hij de toegang weigerde. Volgens een getuige betreft het de vader van de eerder aangehouden verdachte, hij zou bang zijn geweest voor de politiehond en gevraagd hebben de hond buiten te laten.

De motor werd inderdaad gevonden, evenals spullen voor een hennepkwekerij. Onder grote belangstelling van buurtbewoners voerde de politie rond 22.00 uur meerdere spullen af, waaronder de motor, een scooteronderdeel, een fiets.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!