Brandweer ingezet voor stankoverlast Vrijburg

De brandweer gisteravond bij de loods. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl.
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer uit Middelburg is gisteravond ingezet bij stankoverlast op bedrijventerrein Vrijburg. Ook een adviseur gevaarlijke stoffen werd ingezet om metingen te verrichten.

Rond 22.30 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van stankoverlast nabij een pand aan de Octrooiweg in Vlissingen. Een brandweerploeg uit Middelburg werd zonder spoed ter plekke gestuurd om het een en ander te onderzoeken. Na een klein half uur werd ook een adviseur gevaarlijke stoffen ter plaatste gevraagd om metingen te verrichten.

- Advertentie -

Volgens omstanders zou iets in een loods de oorzaak zijn geweest van de stank. De brandweer heeft speciale korrels gestrooid die de stank zouden moeten verminderen.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee aanhoudingen in Bossenburgh na achtervolging
Volgend artikelSchade bij botsing op kruising Sloeweg met Weyevlietweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.