Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een 18-jarige man aangehouden vanwege een mishandeling die hij eerder zou hebben gepleegd. Hij is ingesloten en zal vandaag worden gehoord.

Omstreeks 18.10 uur werd de 18-jarige Middelburger aangehouden in een voortuin van een woning op de Willem Klooslaan in Vlissingen. De Middelburger werd op last van de Officier van Justitie aangehouden vanwege een mishandeling die de man eerder zou hebben gepleegd.

Volgens een woordvoerder van de politie is de man overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. Hier zal hij vandaag worden gehoord. Een kennis van de man verklaarde later tegenover 112Vlissingen-Souburg.nl dat de aanhouding van zijn 18-jarige vriend geen verrassing was.

Eerder dezelfde dag kwamen vier politie-eenheden in actie voor een noodsituatie aan de Scheldestraat (foto onder). Volgens een woordvoerster verkeerde een persoon in een psychose. Agenten wisten hem of haar gerust te stellen. Er was geen inzet van een ambulance nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier