Slachtoffer ongeval Koudekerkseweg in ziekenhuis overleden

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De 48-jarige man uit Vlissingen die in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn motor onderuit ging op de Koudekerkseweg terwijl hij achtervolgd werd, is overleden.

De politie maakt vanochtend bekend dat het slachtoffer in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is bezweken. Nadere mededelingen zijn niet gedaan. Eerder was bekendgemaakt dat de motorrijder op de Nieuwendijk een stopteken negeerde en hard wegreed. De politie zette de achtervolging in. Ter hoogte van de bushalte Koudekerkseweg troffen de agenten een ravage aan.

- Advertentie -

Afgelopen nacht even na drieën vond opnieuw een incident plaats in de buurt van de Nieuwendijk. Ditmaal waren de gevolgen minder ernstig. Bikers van de politie benaderden een groep jongeren. Volgens een getuige rende een man weg en zetten de agenten een korte achtervolging in vanuit de Sarazijnstraat. Onderweg gooide de man een fles drank kapot.

In de nabijgelegen Lombardstraat kon de vluchtende man overmeesterd worden (foto onder) ondanks stevig verzet. Er werden bedreigingen geuit. Verdere infomatie ontbreekt vooralsnog.

Zie ook:
Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op Koudekerkseweg (11 juli 2020)
Gecrashte motorrijder Koudekerkseweg negeerde stopteken van politie (11 juli 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelGecrashte motorrijder Koudekerkseweg negeerde stopteken van politie
Volgend artikelAuto rijdt vanaf Sluiskade het water in, bestuurder met helikopter weggebracht
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).