Scooterrijder naar het ziekenhuis na aanrijding met postbesteller

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanmiddag rond 13.00 uur aangereden door een bestelbus en daarna gewond naar het ADRZ in Goes afgevoerd.

De man reed over het fietspad langs de President Rooseveltlaan en werd geraakt door een bestelbus. De bestuurder van de bus wilde rechtsaf de Beatrixlaan in, kennelijk zag hij de scooter over het hoofd. De verwondingen leken mee te vallen. De ambulance vertrok naar Goes zonder dat zwaailicht en sirene gebruikt werden.

- Advertentie -

Een agent heeft de scooter naar het bureau aan de Breestraat gereden.

- Advertentie -
Vorig artikelVisboot krijgt motorpech bij Nollestrand
Volgend artikelMelding van schoten in Scheldestraat loos
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).