Politie zoekt tweede auto in onderzoek naar dodelijk ongeval

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie sluit niet uit dat het ongeval waarbij de 42-jarige Inge Caljouw vorige maand om het leven kwam, veroorzaakt is doordat twee witte auto’s een straatrace hielden op de Burgemeester Van Woelderenlaan.

Uit het onderzoek blijkt dat twee witte Volkswagens Golf op 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid achter elkaar reden (foto). Op basis van de nieuwe informatie is de 27-jarige verdachte opnieuw aangehouden. De politie zoekt nu de tweede auto en de bestuurder daarvan. Hem of haar wordt verzocht zich te melden. De politie krijgt ook graag informatie van mensen die iets gezien of gehoord hebben en dit nog niet hebben doorgegeven.

- Advertentie -

Het betreft dus niet de auto waar de aangehouden verdachte mee in botsing kwam na een remweg van ruim tachtig meter, tijdens welke hij Inge Caljouw aanreed, die later in het ziekenhuis overleed.

Zie ook:
Politie doet remproeven dodelijk ongeval Van Woelderenlaan (17 juni 2020)
Slachtoffer ongeval Burgemeester Van Woelderenlaan overleden (14 juni 2020)
Politie: Verdachte ongeval Paauwenburg is 27-jarige Rotterdammer (11 juni 2020)
Vrouw ernstig gewond bij aanrijding op Van Woelderenlaan (10 juni 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer de hoogte in voor man en meeuw
Volgend artikelMan gewond bij ruzie in Kasteelstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).