Man gewond bij ruzie in Kasteelstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bewoner van de Kasteelstraat is vanmiddag gewond geraakt bij een ruzie met een buurman. De politie heeft niemand aangehouden.

Het incident werd even na 14.00 uur gemeld als steekpartij, maar al snel bleek er geen scherp voorwerp in het spel te zijn. Een man bereikte lopend de ambulance met bloedvlekken in het gezicht en een pijnlijke arm. Hij had het binnenshuis aan de stok gekregen met een buurman. Meerdere agenten betraden het pand.

- Advertentie -

Een derde buurman, die niet betrokken was, vertelde buiten dat er bloed aan de muur zat en dat de persoon waar de agenten mee praatten nogal opvliegerig was. “Die heeft geen kort lontje, die heeft helemaal geen lontje.” Niettemin zou de ruzie wel meevallen. Rond kwart voor drie vertrok de politie zonder iemand mee te nemen.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt tweede auto in onderzoek naar dodelijk ongeval
Volgend artikelBotsing in Souburgse bocht tijdens regenbui
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).