Botsing in Souburgse bocht tijdens regenbui

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Twee auto’s zijn vanavond op elkaar gebotst in de bocht waar de Burgemeester Stemerdinglaan en de Ritthemsestraat samenkomen.

Een van de bestuurders is naar het ziekenhuis gebracht. Een derde auto stond na het ongeval geparkeerd op een vlakbij gelegen oprit, met de lichten, motor en radio aan, of deze betrokken was, is niet bekend.

- Advertentie -

Volgens een getuige vertoonde een van de twee botsende chauffeurs merkwaardig rijgedrag vanaf het viaduct bij de A58 tot aan de plaats van het ongeval. De politie was aanwezig met vier eenheden. Er werden blaastesten afgenomen. Voor zover bekend had niemand gedronken.

Het ongeluk vond plaats omstreeks 22.00 uur. Rond 23.00 uur werden de beschadigde voertuigen geborgen.

Update 23.45 uur – Volgens een getuige had een van de bestuurders wel degelijk gedronken. Agenten spraken in het Engels met hem. Hij zou meegenomen zijn in een politiewagen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan gewond bij ruzie in Kasteelstraat
Volgend artikelVermoedelijke inbreker (32) rent in armen van politie
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).