Vermoedelijke inbreker (32) rent in armen van politie

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Na een melding van een mogelijk inbraak hebben agenten in een brandgang aan de Jan van de Capellelaan een 32-jarige man uit Goes aangehouden. De man kwam over een schutting uit een achtertuin tevoorschijn.

De politie kreeg vannacht rond 02.45 uur een melding van een mogelijke inbraak. Er gingen direct meerdere eenheden ter plaatse.

- Advertentie -

Twee agenten die naar een brandgang achter de woningen aan de Jan van Capellelaan liepen, zagen ineens de verdachte. De man klom vanuit een achtertuin over een schutting. Vervolgens rende hij onbedoeld in de richting van de agenten. Hij probeerde hij nog te vluchten, maar de dienders konden hem snel aanhouden.

- Advertentie -
Vorig artikelBotsing in Souburgse bocht tijdens regenbui
Volgend artikelAutomobilist (26) slaat op de vlucht, politie arresteert drie mensen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.