Vermoedelijke inbreker (32) rent in armen van politie

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Na een melding van een mogelijk inbraak hebben agenten in een brandgang aan de Jan van de Capellelaan een 32-jarige man uit Goes aangehouden. De man kwam over een schutting uit een achtertuin tevoorschijn.

De politie kreeg vannacht rond 02.45 uur een melding van een mogelijke inbraak. Er gingen direct meerdere eenheden ter plaatse.

- ADVERTENTIE -

Twee agenten die naar een brandgang achter de woningen aan de Jan van Capellelaan liepen, zagen ineens de verdachte. De man klom vanuit een achtertuin over een schutting. Vervolgens rende hij onbedoeld in de richting van de agenten. Hij probeerde hij nog te vluchten, maar de dienders konden hem snel aanhouden.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!