Scooterrijder (22) aangehouden na achtervolging door het centrum

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man van 22 is gisteren aan het einde van de middag aangehouden op de Bloemenlaan na een achtervolging door het centrum.

Omstreeks 17.40 uur wilde de politie op de Paul Krugerstraat een scooterrijder controleren. De berijder negeerde het stopteken en ging ervandoor. Tijdens de achtervolging door het centrum zagen de agenten hem meerdere overtredingen maken. Zo gaf hij geen richting aan en reed hij over de verkeerde rijbaan. De agenten riepen de hulp van collega’s in.

- Advertentie -

Om 17.50 uur kon de man tot stoppen gedwongen worden op de Bloemenlaan (foto). Hij bleek geen rijbewijs te hebben. Ook was het kenteken van zijn scooter geschorst. Het gaat om een 22-jarige inwoner van Oost-Souburg. Hij is aangehouden. Agenten hebben zijn voertuig in een politiebus getild.

Tijdens het wegbrengen van de scooter kreeg de politie een oproep voor assistentie bij een medisch spoedgeval in de wijk Rosenburg. Meerdere eenheden waaronder de bus gingen meteen ter plekke. Het betrof een reanimatie, de persoon in kwestie overleed.

- Advertentie -
Vorig artikelBotsende auto was gestolen, bestuurder (39) aangehouden
Volgend artikelHulpverleners op boot Rijkswaterstaat voor noodmelding op Westerschelde
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. En dat laatste stukje vind ik wel schandalig van de politie. Rij dan met dat brommertje + verdachte door naar rosenburg als dat de enige patrouille was in de buurt. Man man man. Vraag me af waarom ze in eerste instantie de scooterrijder wouden controleren gezien er geen aanleiding staat.

Reacties zijn gesloten.