Hulpverleners op boot Rijkswaterstaat voor noodmelding op Westerschelde

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Medewerkers van politie, ambulance en marechaussee zijn woensdagavond op een boot van Rijkswaterstaat gestapt bij de Poseidon-steiger voor een noodsituatie op het water.

Twee agenten, twee ambulancemedewerkers en twee man personeel van de marechaussee stapten kort na 21.00 uur op de RWS-78 in de buitenhaven achter het NS-station Vlissingen. Er was een melding gekomen van een medisch spoedgeval op een schip. Ook zou er sprake zijn van ordeverstoring.

- ADVERTENTIE -

De RWS-78 bereikte het autoschip, de Glovis Countess, even voor de plek waar de Westerscheldetunnel onder het water ligt. Intussen cirkelde daar een politiehelikopter rond.

Tegen 23.00 uur kwam de RWS-78 terug in Vlissingen. Gezien het late tijdstip zijn er geen mededelingen gedaan over wat er precies gebeurd is. Nadere details volgen zodra bekend.

Update 31 juli – Een bemanningslid zou in een psychose hebben gezeten. Toen de hulpverleners ter plekke kwamen, bleek de situatie onder controle, de betreffende persoon bleef op het schip.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!