Vrouw slaat en schopt agenten tijdens aanhouding van haar broer

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten werden gisteren rond 08.00 uur gestuurd naar een woning aan de Bloemenlaan in Vlissingen. Daar zou een jongeman verblijven die een straf opgelegd had gekregen. Aan die straf waren schorsende voorwaarden verbonden, de man hield zich niet aan die voorwaarden en moest op last van de Officier van Justitie worden aangehouden.

Toen agenten ter plaatse waren bij de woning werd de deur geopend door de zus van de verdachte. Zij vroeg om een machtiging, omdat ze anders de agenten niet binnen wilde laten in de woning. Op het moment dat de agenten de machtiging tot binnentreden aanvroegen bij de hulpofficier van justitie ging de deur weer open en rende de aan te houden verdachte hard weg.

- Advertentie -

Hij werd tegengehouden door de politiemannen en er ontstond een worsteling. De zus van de man kwam hierop naar buiten en schopte of sloeg twee van de agenten. Beide verdachten zijn aangehouden. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij nog vast zit. De vrouw heeft een verklaring afgelegd over het door haar toegepaste geweld en het feit dat zij de politiemannen belette om hun werk te doen. Na verhoor is zij in vrijheid gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden in woning Bonenburg voor mogelijk vuurwapenbezit
Volgend artikelVrouw en kind naar het ziekenhuis door koolmonoxide in keuken
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.