Scootterrijdster gewond afgevoerd na inhaalmanoeuvre op fietspad

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De berijdster van een scooter is vanochtend gewond naar het ziekenhuis gebracht na een ongelukkige inhaalactie waarbij haar voertuig tegen een geparkeerde auto terechtkwam.

De 19-jarige vrouw uit Oost-Souburg probeerde rond 11.00 uur een fietsster in te halen op het fietspad langs de Paul Krugerstraat nabij de Irislaan. Ze raakte de fiets, viel en knalde met haar hoofd tegen het wegdek. De scooter kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto.

- ADVERTENTIE -

De fietsster, een 26-jarige Vlissingse, vertrok al snel. Ze zag dat er hulp was en moest de trein en vervolgens het vliegtuig halen voor een vakantie in Spanje. De politie achterhaalde haar in de buurt van de Keersluisbrug en nam gegevens op.

Volgens een bewoonster die het ongeval hoorde gebeuren en gelijk naar buiten ging, klaagde de scooterrijdster over hoofdpijn en pijn aan de heup. Na onderzoek in de ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

Bijna drie uur later stond de scooter er nog steeds, met een gebroken scherm, net als de auto met Duitse kenteken, die krassen opliep. De eigenaar van de auto was nog niet achterhaald. Onder een ruitenwisser lag een briefje van de politie.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!