Man laat geslachtsdelen zien en springt op motorkap van auto

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie arresteerde vannacht rond 04.40 uur op de Bloemenlaan een 39-jarige man uit Vlissingen op verdenking van bedreiging.

Een 19-jarige bestuurster uit Breda reed rond 04.30 uur over de Bloemenlaan. Een voetganger trok plotseling zijn broek naar beneden. Bij het zien van zijn geslachtsdelen reed de bestuurster achteruit, maar de verdachte sprong op de motorkap en sloeg met zijn vuisten op de voorruit. Zij reed verder achteruit en kwam tegen een paaltje terecht. Ze probeerde weg te komen en de verdachte rolde van de motorkap. 

De politie nam aangifte van bedreiging op en arresteerde de verdachte. Hij zit vast voor nader onderzoek.

Vorig artikelPolitie te paard surveilleert op boulevard
Volgend artikelBrandweer ingezet voor losgewaaid zonnescherm
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier