Brandweer ingezet voor losgewaaid zonnescherm

© Foto: Jesse Hartman
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag opgeroepen voor een zonnescherm dat was losgewaaid van een appartement in Vlissingen.

Om iets over 17.00 uur werd de brandweer uit Vlissingen opgeroepen voor een melding van stormschade aan de Rosenburglaan. Omdat de brandweer van Middelburg eerder al was ingezet voor een melding van wateroverlast in Westerzicht, reed de ploeg meteen door naar de melding aan de Rosenburglaan. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een losgewaaid zonnescherm van een woning in het appartementencomplex genaamd ‘Rosenburg’.

- ADVERTENTIE -

Door een plotselinge rukwind waaide het zonnescherm los, het kwam terecht op een balkon van een lager gelegen appartement. Brandweerlieden hebben met touwen het zonnescherm omhoog weten te hijsen.

Code oranje

Het KNMI heeft voor vanmiddag vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur code oranje afgegeven vanwege gevaar door blikseminslag, hagel en zware windstoten. Ook kan er in korte tijd veel neerslag vallen. Vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur is code geel van kracht.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!