Ongevallen bij Papegaaienburg en NS-station Vlissingen Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN/OOST-SOUBURG – Twee jonge vrouwen zijn vanmiddag gewond afgevoerd, los van elkaar, na twee ongevallen.

Eerst werd een fietsster aangereden op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg en de Flamingoweg of vlak daarbij (foto onder). De politie nam gegevens op van een automobilist die lichte schade had aan de voorzijde van zijn wagen. Een motoragent belde familieleden van het slachtoffer, gaf door dat het meisje voor een controle naar het ziekenhuis in Goes zou worden gebracht en zette de fiets op slot. De ambulance vertrok zonder toeters en bellen.

- ADVERTENTIE -

Kort daarop kwam een melding van een valpartij nabij het NS-station Vlissingen Souburg. Een jonge vrouw reed daar met haar scooter vanaf de Draaibrug het spoor over en ging onderuit (foto boven). Ze was behoorlijk aangeslagen. Er waren geen andere voertuigen betrokken naar het zich liet aanzien. Bij het afvoeren van de vrouw per ambulance gingen zwaailicht en sirene aan. Agenten zetten de scooter op slot.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!