Auto rijdt tegen gebouw aan Hermesweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De bestuurder van een Volkswagen Golf is maandagavond tegen middernacht in botsing gekomen met de muur van een bedrijf aan de Hermesweg, bij de Lidl.

Aanvankelijk werd aangenomen dat de bestuurder bekneld zat, daarom kwam ook de brandweer ter plaatse. De bestuurder ging per brancard de ambulance in, roepend: “Fijne verjaardag, bro”. Op dit moment worden alcohol- en drugstesten afgenomen.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelOngevallen bij Papegaaienburg en NS-station Vlissingen Souburg
Volgend artikelBestuurder van crash Hermesweg aangehouden door politie
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).