Vier auto’s bij ongeval betrokken op snelweg bij Souburgse watertoren

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Meerdere personenwagens zijn aan het einde van de middag op elkaar gereden bij Oost-Souburg, voor zover bekend is niemand gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

De betrokken voertuigen reden op de A58 in de richting Vlissingen, rond 17.00 uur ging het mis, even voor de verkeerslichten bij de watertoren. Na de 112-melding rukte ook de brandweer uit. Er bleek niemand bekneld te zitten. Enkele personen uit de vier auto’s werden bekeken in de ambulance, mogelijk was er sprake van nekklachten.

- Advertentie -

Slechts één rijbaan bleef beschikbaar voor het overige verkeer, de ANWB meldde een half uur na het ongeval vijftien minuten vertraging. De firma Kuzee heeft alle beschadigde voertuigen inmiddels geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust voertuig op Bossenburghweg
Volgend artikelVijftig kilo cocaïne tussen de bananen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. De borden 70 staan na de bocht, waar al verkeer stilstaat bij een brug opening, ik heb dit al persoonlijk in 2011 al door gegeven aan Rijkswaterstaat op kantoor in Middelburg langs het kanaal, helaas zaten de ambtenaartjes bootjes te kijken en spelletjes te spelen op kantoor en er werd gezegd we nemen dit mee in de volgende bespreking. Nu gaat er eindelijk iets aan gebeuren, maar eerder ingrijpen had al vele ongelukken kunnen voorkomen, en persoonlijk letsel.

Reacties zijn gesloten.