Het volgende huisje brandt uit op Ritthems volkstuinencomplex aan de Loodweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

RITTHEM – Brandweer en politie zijn vanmiddag rond half vijf in actie gekomen voor het zoveelste brandje op een terrein met volkstuinen even buiten Ritthem.

Het rijdende materieel van de brandweer, een tankautospuit en een waterwagen, stond buiten het modderige terrein met de smalle gangetjes, op de Loodweg en langs de Ritthemsestraat. Ondanks snel optreden kon niet voorkomen worden dat een gebouw in vlammen opging. Op enige afstand van het gebouwtje brandde ook nog iets (foto).

- Advertentie -

Het was de vijfde brand sinds eind oktober op het volkstuinencomplex aan de Loodweg. De mogelijke brandstichtingen zouden te maken hebben met plannen van de nieuwe eigenaar. Die had de gebruikers van de tuintjes gesommeerd voor 1 december hun spullen weg te halen. Vanmiddag sprak de politie nog een groepje toekijkende mannen. Meerdere personen zouden de huisjes gebruiken voor permanente bewoning.

Zie ook:
Brandweer blust vierde brand binnen een maand aan Loodweg in Ritthem (24 november 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelJongens (16) aangehouden voor vandalisme en inbraak in oud schoolgebouw
Volgend artikelFietser gewond bij aanrijding op Singel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Vanmiddag waren ze bezig met afbreken, tegen de tijd dat het donker word gaan vertrekken steken ze het aan.de volgende x noteer ik de kentekens vd auto.s

Reacties zijn gesloten.