Fietser gewond bij aanrijding op Singel

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een fietser is vanochtend met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij aangereden werd op de hoek van de Korenbloemlaan en de Singel.

Het ongeval vond plaats rond kwart voor negen, volgens een getuige reed de man vanaf de Korenbloemlaan de Singel op toen hij in botsing kwam met een personenwagen. Het slachtoffer lag bij aankomst van de hulpdiensten op straat, had bloed aan zijn hoofd en was aanspreekbaar, aldus een politiewoordvoerder.

- ADVERTENTIE -

De opgeroepen traumahelikopter werd al snel geannuleerd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft zijn fiets meegenomen, alsmede enkele voorwerpen die op het wegdek lagen. Er wordt ter plekke geen nader onderzoek verricht.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!