Tweetal aangehouden voor mishandeling 56-jarige man op Bellamypark

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren tegen de avond een man (20) en vrouw (21) aangehouden, de twee zouden een man hebben geslagen en geschopt op het Bellamypark.

Volgens de politie luidt de verdenking op dit moment ‘openlijke geweldpleging’. Onduidelijk is wat aan de feiten voorafging. De man (56) uit Vlissingen zat in zijn geparkeerde auto toen een 20-jarige Middelburger hem benaderde. Hij stapte uit en werd ineens geslagen en geschopt. Een 21-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel bemoeide zich met de schermutseling en trapte de Vlissinger herhaaldelijk tegen zijn lichaam, aldus de politie.

- Advertentie -

Een voorbijganger haalde de vechtersbazen uit elkaar. Opgetrommelde agenten hielden de verdachten aan. Het tweetal wordt vandaag gehoord. Het slachtoffer deed aangifte, de agenten namen getuigenverklaringen op.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote politie-inzet voor groep jongeren die met vuurwerk door het centrum loopt
Volgend artikelMan springt op auto en toont geslachtsdeel aan bestuurster
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).