Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren tegen de avond een man (20) en vrouw (21) aangehouden, de twee zouden een man hebben geslagen en geschopt op het Bellamypark.

Volgens de politie luidt de verdenking op dit moment ‘openlijke geweldpleging’. Onduidelijk is wat aan de feiten voorafging. De man (56) uit Vlissingen zat in zijn geparkeerde auto toen een 20-jarige Middelburger hem benaderde. Hij stapte uit en werd ineens geslagen en geschopt. Een 21-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel bemoeide zich met de schermutseling en trapte de Vlissinger herhaaldelijk tegen zijn lichaam, aldus de politie.

Een voorbijganger haalde de vechtersbazen uit elkaar. Opgetrommelde agenten hielden de verdachten aan. Het tweetal wordt vandaag gehoord. Het slachtoffer deed aangifte, de agenten namen getuigenverklaringen op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier