Brand in winkelpand Walstraat blijkt loos alarm

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanavond is er brandweer groots uitgerukt voor een melding van een binnenbrand in een winkelpand aan de Walstraat in Vlissingen. De situatie bleek later loos alarm te zijn.

Omstreeks 22.15 uur werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker opgeroepen voor een binnenbrand bij opticien Tilroe in de Walstraat. Ter plekke bleek een substantie te branden op de Walstraat zelf nabij snackbar Neptunus. Van brand in het winkelpand was geen sprake. De stank die bij de brand vrijkwam, is goed te ruiken.

- ADVERTENTIE -

Een omstander heeft de brand weten te blussen met een brandblusser. De brandweer heeft de luifel van de opticien nat gemaakt zodat deze niet in de brand kan vliegen, deze steekt namelijk iets uit.

Volgens de PZC zou er een man met een bivakmuts op verschillende plekken in de Walstraat zelfgemaakte bommen tot ontploffing hebben gebracht. Vermoedelijk is één van die bommen ook afgegaan nabij opticien Tilroe en snackbar Neptunus. De politie was tot zeker 23.00 uur bezig met onderzoek. Zo werden verschillende resten van het projectiel veiliggesteld voor verder onderzoek. Vermoedelijk was de substantie in de bommen wasbenzine.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!