© Foto: de Nachtbakker via Facebook

VLISSINGEN – Vannacht heeft een onbekende ingebroken bij Bakkerij Tullenaar. Volgens de bakker zelf zijn er een paar pakjes sigaretten buitgemaakt.

Vanmorgen vroeg om iets over 05.00 uur gooide een onbekend persoon de ruit van de voordeur in bij Bakkerij Tullenaar, beter bekend als de Nachtbakker. De dader heeft volgens Tullenaar een paar pakjes sigaretten meegenomen.

De Nachtbakker heeft op Facebook een oproep geplaatst of mensen die iets hebben gezien zich willen melden. Ook richt de bakker zich tot de dader: “Geef jezelf aan je staat volledig op beeld. Anders gaat de video naar de politie!!!”.

De politie kon nog niets over de inbraak zeggen, vermoedelijk omdat de Nachtbakker nog aangifte moet doen van de diefstal en vernielingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier