Sigaretten gestolen bij Nachtbakker Tullenaar Paul Krugerstraat

© Foto: de Nachtbakker via Facebook

VLISSINGEN – Vannacht heeft een onbekende ingebroken bij Bakkerij Tullenaar. Volgens de bakker zelf zijn er een paar pakjes sigaretten buitgemaakt.

Vanmorgen vroeg om iets over 05.00 uur gooide een onbekend persoon de ruit van de voordeur in bij Bakkerij Tullenaar, beter bekend als de Nachtbakker. De dader heeft volgens Tullenaar een paar pakjes sigaretten meegenomen.

De Nachtbakker heeft op Facebook een oproep geplaatst of mensen die iets hebben gezien zich willen melden. Ook richt de bakker zich tot de dader: “Geef jezelf aan je staat volledig op beeld. Anders gaat de video naar de politie!!!”.

De politie kon nog niets over de inbraak zeggen, vermoedelijk omdat de Nachtbakker nog aangifte moet doen van de diefstal en vernielingen.

Vorig artikelRustige oudjaarsavond voor brandweer, grote calamiteiten bleven uit
Volgend artikel17 meldingen voor brandweer tijdens jaarwisseling, fors minder dan vorig jaar
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier