Politie rukt uit voor dronken overlastgever

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is vanavond minstens twee keer uitgerukt naar een pand aan de Bloemenlaan waar een bewoner uit zijn dak ging onder invloed van alcohol.

Even na 18.30 uur reden twee eenheden met spoed naar het pand na een melding die ernstig leek. In een huurwoning boven een dierenwinkel ging iemand tekeer. De politie betrad de woning. Volgens een agent die naar buiten kwam, was er geen strafbaar feit in het spel, wel overmatig alcoholgebruik.

- Advertentie -

Tegen 20.30 uur was het opnieuw raak. De politie sprak op straat met huurders die wederom aan de bel hadden getrokken, bezocht de recalcitrante bewoner (vanaf de Bloemenlaan waren lantaarns zichtbaar in het appartement) en legde vervolgens buiten aan de melders uit dat er geen juridische reden voor aanhouding bestond. De melders toonden zich teleurgesteld.

Intussen hing de aangeschoten bewoner uit het raam, hij riep dingen en zong. Een van de agenten waarschuwde hem vanaf het trottoir: “Als we terug moeten komen, ga je naar Torentijd. Niet lopen kutten de hele tijd!”

- Advertentie -
Vorig artikelVlaamse loodsboot kort na afvaart vastgelopen in buitenhaven
Volgend artikelDrie mannen opgepakt na opblazen privéauto politieagent
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).