Rescue Vlissingen definitief verplaatst naar 2022

Een demonstratie van de politie tijdens de editie in 2018. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Rescue Vlissingen heeft besloten het evenement, dat een jaar doorgeschoven zou worden, nu definitief te plannen voor 17 augustus 2022. Het thema blijft “Hart voor Hulpverlening” en zal in de loop van dit jaar verder worden vorm gegeven.

De organisatie van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland was een jaar geleden reeds in volle gang toen de wereldwijde pandemie uitbrak. Veel vrijwilligers en deelnemende partijen werden op dat moment ingezet bij de zorg rondom de bestrijding van het coronavirus waar zij zich dag en nacht inzetten op alle terreinen waar dat nodig was en helaas nog steeds is.

- ADVERTENTIE -

De organisatie heeft destijds, intensief overlegt met haar vrijwilligers en besloten het evenement te verplaatsen. Waar we toen dachten een datum te kunnen plannen voor 2021 blijken nu nog steeds veel van onze vrijwilligers intensief betrokken bij de bestrijding van het virus, zodat een evenement organiseren voor dit jaar niet realistisch is.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier