Aangehouden man op Stadhuisplein beledigde agenten

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De man die gisteravond even na 21.00 uur werd aangehouden op het Stadhuisplein had geen geldige reden voor zijn aanwezigheid tijdens de avondklok, bovendien beledigde hij agenten.

Volgens een politiewoordvoerster gaat het om een 43-jarige man uit Vlissingen. De agenten stonden bij het stadhuis omdat het onrustig was, enkele tientallen mensen protesteerden tegen de recente coronamaatregelen. Om kwart over acht was al een Vlissinger (25) aangehouden op de Scheldestraat omdat hij zich niet kon legitimeren. Beide mannen zijn in vrijheid gesteld na het afleggen van een verklaring.

Op de President Rooseveltlaan namen surveillerende agenten gisteren een mes in beslag van een 21-jarige Vlissinger. De man deed afstand van het mes en werd niet aangehouden.

Zondagochtend heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen op het adres van een man (34) uit Vlissingen. De man bestuurde de avond daarvoor een personenwagen in Terneuzen en werd gecontroleerd. Hij kreeg net als de andere twee inzittenden een bekeuring voor de avondklok, maar tevens bleek hij gezocht te worden in een lopend onderzoek en lag in het voertuig een boodschappentas met een grote hoeveelheid wit poeder. De man werd aangehouden. De volgende ochtend verrichtte de politie een huiszoeking op zijn adres in Vlissingen. Daarbij werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Vrijdagmiddag zette de politie nog een 34-jarige autobestuurder uit Vlissingen aan de kant op de Coosje Buskenstraat. Een speekseltest wees op het gebruik van THC. Een arts nam later bloed af, op dit moment wordt de uitslag van het bloedonderzoek afgewacht.

Vorig artikelRust wedergekeerd na kleine demonstratie op Stadhuisplein, man aangehouden
Volgend artikelRescue Vlissingen definitief verplaatst naar 2022
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier