Man (26) aangehouden voor schennispleging

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren rond 15.30 uur op de Nieuwe Vlissingseweg een 26-jarige verdachte uit Oost-Souburg aangehouden voor schennispleging.

Drie vrouwen hadden zich onafhankelijk van elkaar gemeld bij de politie, omdat ze woensdagmiddag respectievelijk zondagmiddag op straat waren lastiggevallen door een onbekende man. Hij uitte seksueel getinte opmerkingen. De vrouwen gaven een signalement door.

- ADVERTENTIE -

Agenten surveilleerden in de omgeving van Oost-Souburg, Ritthem en Vlissingen en maandagmiddag rond 15.30 uur zagen ze op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een man die voldeed aan het signalement. Ze arresteerden hem en na verhoor maakte de politie proces-verbaal op. 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!