Man (26) aangehouden voor schennispleging

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren rond 15.30 uur op de Nieuwe Vlissingseweg een 26-jarige verdachte uit Oost-Souburg aangehouden voor schennispleging.

Drie vrouwen hadden zich onafhankelijk van elkaar gemeld bij de politie, omdat ze woensdagmiddag respectievelijk zondagmiddag op straat waren lastiggevallen door een onbekende man. Hij uitte seksueel getinte opmerkingen. De vrouwen gaven een signalement door.

- Advertentie -

Agenten surveilleerden in de omgeving van Oost-Souburg, Ritthem en Vlissingen en maandagmiddag rond 15.30 uur zagen ze op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een man die voldeed aan het signalement. Ze arresteerden hem en na verhoor maakte de politie proces-verbaal op. 

- Advertentie -
Vorig artikelLandelijke eenheid politie oefent reddingsactie met helikopters bij Het Eiland
Volgend artikelHond ingezet bij controle douane in Poolse winkel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.