Arrestatieteam valt woning in Vlissingen binnen na tip over vuurwapen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een arrestatieteam van de politie heeft vanochtend een inval gedaan in een woning aan de Bonenburg in Vlissingen. Een 18-jarige man is aangehouden voor bedreiging.

Bij de politie was informatie binnengekomen dat er in de woning van de 18-jarige man een vuurwapen zou liggen. Volgens omwonenden had de verdachte hiervan foto’s op social media geplaatst.

- Advertentie -

Samen met het arrestatieteam vielen agenten omstreeks 06.00 uur vanmorgen de woning binnen. De man wordt verdacht van bedreiging in de relationele sfeer.

In de woning werd een vuurwapen gevonden. Agenten namen het wapen voor nader onderzoek in beslag en de verdachte zit vast voor verhoor.

- Advertentie -
Vorig artikelBoulevard nog steeds afgesloten door zand ter hoogte van Brit
Volgend artikelFietser mogelijk bewust aangereden, politie zoekt getuigen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.