Brandweer blust brand in leegstaand schoolgebouw

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

OOST-SOUBURG – De brandweer heeft vanavond een brandje geblust in een leegstaand schoolgebouw. Vermoedelijk gaat het om brandstichting.

Rond 19.30 uur werd de brand gemeld in het voormalige gebouw van De Tweemaster aan de Jan de Priesterstraat in Oost-Souburg. Een tankautospuit en meerdere eenheden van de politie spoedden zich naar deze locatie.

- ADVERTENTIE -

In een gang van de school zou afval in de brand zijn gestoken. Met één straal hoge druk was het vuur geblust. Omwonenden verklaarden tegen de politie dat ze jongens met capuchons van ongeveer 25 jaar hadden zien wegrennen. Agenten hebben sporenonderzoek gedaan in de school en zijn bij buurtbewoners gaan kijken of er camerabeelden beschikbaar waren.

Een bouwbedrijf heeft de school met houten platen dichtgetimmerd. De politie gaat uit van brandstichting.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelGewonde bij ongeluk op motorcrossterrein Ritthem
Volgend artikelPolitie beukt huisdeur van scooterdief in
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier