Drie aanhoudingen na schietincident in Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Bij een schietincident in de Iepenstraat in Oost-Souburg is vanmiddag iemand gewond geraakt, de politie heeft drie aanhoudingen verricht.

Bij het afvoeren van een verdachte (foto) was te zien dat zijn onderarmen en handen ‘ingepakt’ waren voor later onderzoek naar kruitsporen. Zo kan mogelijk bepaald worden wie de schutter was. Over het letsel van het slachtoffer is niets bekend.

- ADVERTENTIE -

De politie spreekt van een schietincident bij een huis en toonde veel belangstelling voor een brandgang naast de woning. Agenten keken ook in aanpalende tuinen. Volgens een buurtbewoonster waren er kinderen op straat aan het spelen toen het incident plaatsvond.

De politie heeft de omgeving van de woning afgezet en doet onderzoek.

- ADVERTENTIE -