Drie aanhoudingen na schietincident in Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Bij een schietincident in de Iepenstraat in Oost-Souburg is vanmiddag iemand gewond geraakt, de politie heeft drie aanhoudingen verricht.

Bij het afvoeren van een verdachte (foto) was te zien dat zijn onderarmen en handen ‘ingepakt’ waren voor later onderzoek naar kruitsporen. Zo kan mogelijk bepaald worden wie de schutter was. Over het letsel van het slachtoffer is niets bekend.

- Advertentie -

De politie spreekt van een schietincident bij een huis en toonde veel belangstelling voor een brandgang naast de woning. Agenten keken ook in aanpalende tuinen. Volgens een buurtbewoonster waren er kinderen op straat aan het spelen toen het incident plaatsvond.

De politie heeft de omgeving van de woning afgezet en doet onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelVerwarde man gooit ruit in van woning en gaat op de vuist met bewoner
Volgend artikelBetrokkenen schietincident Iepenstraat allen minderjarig, ook slachtoffer aangehouden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).