Betrokkenen schietincident Iepenstraat allen minderjarig, ook slachtoffer aangehouden

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – De politie heeft uiteindelijk vijf jongens aangehouden na het schietincident van gistermiddag in de Iepenstraat.

Drie inwoners van Oost-Souburg (15, 15 en 16 jaar oud) werden meteen in de boeien geslagen op de plek van het incident. Een minderjarige die voor behandeling naar het ziekenhuis moest, kon al snel naar huis, agenten haalden deze jongen gisteravond uit zijn woning in de Van Reenenstraat in Vlissingen. Gisteravond laat werd een vijfde jongen (17 jaar) gearresteerd in zijn woonplaats Oost-Souburg.

Het vijftal zit vast in het politiecellencomplex. Tenminste drie van de jongens hebben beperkende maatregelen opgelegd gekregen en mogen dus alleen contact hebben met hun advocaat en met de politie.

In de loop van gistermiddag probeerden drie meisjes de woning aan de Iepenstraat te betreden, ze werden met zachte dwang gemaand zich te verwijderen (foto). ’s Avonds rond 20.00 uur verrichtte de politie nog steeds onderzoek ter plaatse.

Zie ook:
Drie aanhoudingen na schietincident in Oost-Souburg (17 mei 2021)

Vorig artikelDrie aanhoudingen na schietincident in Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer zet steiger vast in Hobeinstraat
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier