Brandweer zet steiger vast in Hobeinstraat

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vandaag meerdere meldingen van stormschade gekregen, zo stond tegen de avond een steiger te wankelen in de Hobeinstraat.

Het gevaarte is tegen een pand geplaatst dat gerenoveerd wordt, op de hoek van de Hobeinstraat en de Clijverstraat, en het groene doek eromheen, ter afdekking, fladderde vanmiddag alle kanten op. De medewerkers van de post Olympiaweg haalden de afdekking zo veel mogelijk weg en trokken op enkele plaatsen de bevestigingsriemen van de steiger aan. Het trottoir werd afgezet met lint.

- ADVERTENTIE -

De brandweer kreeg de melding op het moment dat de tankautospuit bij de voormalige zeevaartschool aan de Boulevard Bankert stond. Daar was een probleem op het dak als gevolg van de wind. Tijdens de klus aan de Hobeinstraat kwam er een doormelding uit de Lange Zelke. Van een leegstaand winkelpand naast de Wibra was een plastic plaat in stukken gevallen op straat.

Het KNMI waarschuwt dat in Zeeland ook vannacht zware windstoten uit zuidwestelijke richting komen. Tot morgenochtend vroeg geldt code geel.

- ADVERTENTIE -