Frisse duik in kanaal voor politiehonden

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De hondengeleiders van de politie Zeeland-West-Brabant hebben vanmiddag een training gehouden in het Kanaal door Walcheren.

Zes honden namen deel aan de oefening waarbij telkens een ‘verdachte’ uit het water gehaald moest worden. Na afloop werd er geëvalueerd. Het spektakel bij de Keersluisbrug trok enkele tientallen nieuwsgierige kijkers.

- Advertentie -

Tijdens de training (en geheel los ervan) kreeg de brandweer van de post Stromenweg een oproep vanuit Oost-Souburg. In de stalling van NS-station Vlissingen Souburg had een fiets vlamgevat. De schade beperkte zich tot de fiets zelf, de oorzaak blijft voorlopig onduidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelAutomobilist vliegt uit de bocht op Prins Hendrikweg
Volgend artikelDronken man en gewonde vrouw op Peperdijk
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).