Dronken man en gewonde vrouw op Peperdijk

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een man die veel praat, maar weinig zegt, luttele meters daarvandaan een kennelijk gewonde vrouw op het wegdek.

Dat troffen hulpverleners vanmiddag aan rond 16.40 uur. De setting: een bankje op de Peperdijk waar regelmatig kleurrijke figuren rondhangen, een zomerse zon en flessen drank. Wat de vrouw mankeerde, bleef onduidelijk. Mogelijk was ze ten val gekomen. Van de man werden de agenten niet wijzer.

- ADVERTENTIE -

De agenten goten een paar flessen drank leeg en slingerden de man op de bon. Daarop staakte de man zijn commentaar, pakte zijn hoed en vertrok. Op het bankje liet hij een zonnebril achter. Ambulancemedewerkers reden intussen met de gewonde vrouw naar het ziekenhuis.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

  1. Die vrouw zit er elke dag, zo dronken als wat, Heb gezien dat ze met haar broek naar beneden zat te plassen en te poepen in de bloembakken. Die val zal wel te maken hebben met haar drank gebruik.

Reacties zijn gesloten.