Fietsende vrouw lichtgewond bij aanrijding

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Bij een aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg is vanmiddag een fietster lichtgewond geraakt.

Politie en ambulance rukten omstreeks 17.15 uur naar de Nieuwe Vlissingseweg uit, op de parallelweg was een fietster aangereden. Een auto had in het voorbijgaan de fietstas geschampt waardoor de vrouw ten val gekomen was.

Ambulancebroeders hebben de vrouw nagekeken, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Vorig artikelDronken man en gewonde vrouw op Peperdijk
Volgend artikelMan en vrouw aangehouden voor beroving en mishandeling
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier