Auto, scooter en fiets in botsing op President Rooseveltlaan

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een automobilist, een scooterrijdster en een fietsster zijn rond het middaguur betrokken geraakt bij een botsing op de President Rooseveltlaan.

De scooterrijdster en de fietsster werden samen aangereden door een personenwagen op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Gildeweg. Vermoedelijk gebeurde dit na een voorrangsfout. Toegesnelde ambulancemedewerkers behandelden de fietsster, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet vereist.

De politie verleende eerste hulp, regelde het verkeer en nam verklaringen op.

Vorig artikelVerdachte aangehouden in Antwerpen na steekincident Korenbloemlaan
Volgend artikelJongetje valt op het strand vanaf Boulevard Evertsen
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier