Jongetje valt op het strand vanaf Boulevard Evertsen

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een kleine jongen is vanmiddag naar het zich liet aanzien lichtgewond geraakt doordat hij vanaf de Boulevard naar beneden viel.

Het jongetje ontsnapte ter hoogte van Britannia aan de aandacht van zijn ouders en kwam enkele meters lager op het Badstrand terecht. Politie-agenten waren als eerste hulpverleners ter plekke en stelden de betrokkenen gerust. Het letsel van het kind leek mee te vallen.

- ADVERTENTIE -

Een speciaal voertuig (kusthulpverlenening) van de KNRM in Westkapelle kwam ter plaatse maar hoefde niet daadwerkelijk ingezet te worden. Het slachtoffer werd medisch onderzocht en daarna zittend in een strandjeep overgebracht naar de gereedstaande ambulance op het Nollehoofd.

- ADVERTENTIE -