Scooters raken elkaar bij Sloebrug

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee scooters zijn vanavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad langs de Sloeweg, tussen de Sloebrug en de spoorwegovergang.

De voertuigen raakten elkaar vanavond omstreeks kwart over zeven. Een van de betrokkenen, een vrouw, had klachten en werd bekeken door een verpleegkundige die met de kleine ziekenwagen ‘rapid responder’ naar het ongeval gekomen was. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet vereist. Het overige verkeer ondervond weinig hinder.

- Advertentie -

De hulpdiensten krijgen bijna dagelijks meldingen van kleinere verkeersincidenten. Afgelopen vrijdag nog raakte een scooterrijdster gewond na een ongelukkige manoeuvre op de President Rooseveltlaan ter hoogte van Ter Reede (foto onder). Ze belandde op de verkeerde rijbaan, een autobestuurder die uit de richting van de Koudekerkseweg kwam, kon haar vervolgens niet ontwijken. Ook hier leek het letsel mee te vallen. De politie haalde na het regelen van de formaliteiten de beschadigde scooter op met een busje.

- Advertentie -
Vorig artikelNeergeschoten man (32) viel agent aan met mes
Volgend artikelAfgebroken tak blokkeert deel van weg in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).