Brand in kelder van oefengebouw brandweertrainingscentrum

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanavond een ongeplande brand geblust in een oefengebouw van het Veiligheidscentrum Zeeland.

Vanavond om iets voor 22.00 uur is de brandweer met grote spoed uitgereden naar de Oosterhavenweg in Vlissingen vanwege een brandmelding. Ter plekke bleek er brand te zijn in de kelder van een oefengebouw op het terrein van het Veiligheidscentrum Zeeland, het trainingscentrum van de brandweer.

Een tankautospuit en een hoogwerker kwamen ter plaatse. De hoogwerker bleek niet noodzakelijk en kon al snel terug naar de post. De brand was snel onder controle waardoor de brandweer weer snel terug kon naar de kazerne. Waardoor de brand is ontstaan, is niet duidelijk.

Vorig artikelWielrenner gewond na aanrijding met auto op Oude Veerhavenweg
Volgend artikelJerrycans met chemische stof vallen in Noordzee, kustgemeenten waarschuwen
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier