Brand in kelder van oefengebouw brandweertrainingscentrum

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanavond een ongeplande brand geblust in een oefengebouw van het Veiligheidscentrum Zeeland.

Vanavond om iets voor 22.00 uur is de brandweer met grote spoed uitgereden naar de Oosterhavenweg in Vlissingen vanwege een brandmelding. Ter plekke bleek er brand te zijn in de kelder van een oefengebouw op het terrein van het Veiligheidscentrum Zeeland, het trainingscentrum van de brandweer.

- Advertentie -

Een tankautospuit en een hoogwerker kwamen ter plaatse. De hoogwerker bleek niet noodzakelijk en kon al snel terug naar de post. De brand was snel onder controle waardoor de brandweer weer snel terug kon naar de kazerne. Waardoor de brand is ontstaan, is niet duidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelWielrenner gewond na aanrijding met auto op Oude Veerhavenweg
Volgend artikelJerrycans met chemische stof vallen in Noordzee, kustgemeenten waarschuwen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.