Fietser gewond na ongeval motorrijder in Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond is een fietser gewond geraakt nadat deze in botsing was gekomen met een motorrijder. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Paul Krugerstraat en de Van Dishoeckstraat.

Politie, ambulance en traumahelikopter zijn gisteravond omstreeks 22.00 uur opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Paul Krugerstraat met de Van Dishoeckstraat. Het betrof een aanrijding tussen een motorrijder en een fietser. De traumahelikopter werd vrijwel direct na het opstijgen gecanceld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

De politie heeft een klein onderzoek gedaan. De motorrijder kon zijn weg vervolgen. De fiets is door een agent naar het politiebureau gebracht. Zowel de fiets als de motor liepen lichte schade op.

- Advertentie -
Vorig artikelAutobestuurder rijdt door na botsing met bromfietser
Volgend artikelScooterrijder rijdt mensen aan en blijkt vuurwapen bij zich te hebben
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.