Fietser gewond na ongeval motorrijder in Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisteravond is een fietser gewond geraakt nadat deze in botsing was gekomen met een motorrijder. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Paul Krugerstraat en de Van Dishoeckstraat.

Politie, ambulance en traumahelikopter zijn gisteravond omstreeks 22.00 uur opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Paul Krugerstraat met de Van Dishoeckstraat. Het betrof een aanrijding tussen een motorrijder en een fietser. De traumahelikopter werd vrijwel direct na het opstijgen gecanceld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een klein onderzoek gedaan. De motorrijder kon zijn weg vervolgen. De fiets is door een agent naar het politiebureau gebracht. Zowel de fiets als de motor liepen lichte schade op.

Vorig artikelAutobestuurder rijdt door na botsing met bromfietser
Volgend artikelScooterrijder rijdt mensen aan en blijkt vuurwapen bij zich te hebben
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier