Scooterrijder rijdt mensen aan en blijkt vuurwapen bij zich te hebben

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanmiddag door de politie aangehouden nadat hij meerdere personen zou hebben aangereden. Tijdens de aanhouding ontdekte de politie ook een vuurwapen.

Omstreeks 16.00 uur kreeg de politie meerdere meldingen binnen van een scooterrijder die gevaarlijk rijgedrag vertoonde nabij de Zwanenburg in Vlissingen. Bij aankomst van de agenten gaf de scooterrijder plots gas en raakte hierbij meerdere mensen die over de strandovergang liepen. Een ambulanceteam heeft de slachtoffers ter plekke onderzocht. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

De bestuurder, een 23-jarige man uit Vlissingen, is door de politie aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Uit onderzoek bleek dat de man een vuurwapen in zijn tas had. Zowel de scooter als het wapen zijn in beslag genomen.

Update 13-08-2021, 15.00 uur:

De politie laat weten dat de verdachte nog vast zit. De 23-jarige man zou verschillende soorten drugs op zak hebben gehad. Ook bleek hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs en bleek de scooter niet verzekerd te zijn. De man weigerde mee te werken aan een bloedproef.

Vorig artikelFietser gewond na ongeval motorrijder in Vlissingen
Volgend artikelScooterrijder onderuit na achtervolging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier