Twee auto’s betrokken bij botsing op Nieuwe Vlissingseweg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Bij een botsing op de Nieuwe Vlissingseweg vanmiddag hebben twee personenauto’s schade opgelopen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Omstreeks 13.45 uur gebeurde het ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg richting Middelburg. Politie en ambulance werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Volgens de politie hoefde geen van de bestuurders mee met de ambulance.

De Provincie Zeeland heeft ter plekke het verkeer geregeld zodat de hulpdiensten veilig konden werken. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen geborgen omdat deze vanwege de schade niet verder konden rijden.

Wat de oorzaak van het ongeval was, is niet bekend.

Vorig artikelVeel brandweer voor kleine brand in carport
Volgend artikelMan rent achter buurman aan met broodmes
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier