Veel brandweer voor kleine brand in carport

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Meerdere brandweervoertuigen werden vanmiddag opgeroepen voor een brand in een carport. De brand bleek mee te vallen en de brandweer kon snel alweer terug naar de post.

Brandweer en politie zijn vanmiddag met spoed opgeroepen voor een brand aan de Hyacinthenlaan in Vlissingen. Om 15.10 uur werd de brandweer van Vlissingen. Even later werden er nog twee extra tankautospuiten opgeroepen waaronder die van de brandweer uit Oost-Souburg.

Ter plekke trof de brandweer een brandje in een carport aan. De brand was door de bewoners zelf al geblust. Handhavers van de gemeente hebben de straat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft ter plaatse nageblust en kon daarna terug naar de post. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Vorig artikelVier voertuigen betrokken bij botsing op Sloebrug
Volgend artikelTwee auto’s betrokken bij botsing op Nieuwe Vlissingseweg
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier