Veel brandweer voor kleine brand in carport

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Meerdere brandweervoertuigen werden vanmiddag opgeroepen voor een brand in een carport. De brand bleek mee te vallen en de brandweer kon snel alweer terug naar de post.

Brandweer en politie zijn vanmiddag met spoed opgeroepen voor een brand aan de Hyacinthenlaan in Vlissingen. Om 15.10 uur werd de brandweer van Vlissingen. Even later werden er nog twee extra tankautospuiten opgeroepen waaronder die van de brandweer uit Oost-Souburg.

- Advertentie -

Ter plekke trof de brandweer een brandje in een carport aan. De brand was door de bewoners zelf al geblust. Handhavers van de gemeente hebben de straat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft ter plaatse nageblust en kon daarna terug naar de post. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

- Advertentie -
Vorig artikelVier voertuigen betrokken bij botsing op Sloebrug
Volgend artikelTwee auto’s betrokken bij botsing op Nieuwe Vlissingseweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.