Man rent achter buurman aan met broodmes

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Woensdagavond meldde een bewoner van de Kanariesprenk in Vlissingen dat hij belaagd was door een buurtbewoner. De man zou hem met een broodmes achterna zijn gerend. Het slachtoffer kon op tijd zijn huis in vluchten en de deur op slot draaien. Er is niemand gewond geraakt.

Het slachtoffer belde rond 23.00 uur de politie. Agenten kwamen met meerdere eenheden poolshoogte nemen en troffen de verdachte buiten bij zijn eigen woning. De man is aangehouden. In de woning vonden agenten het mes waarmee gedreigd zou zijn. Dat is in beslag genomen.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij heeft daar de nacht doorgebracht en wordt vandaag gehoord. Door de aanwezige politiemensen zijn getuigenverklaringen opgenomen. De belaagde buurtbewoner deed aangifte.

Omdat er tijdens fouillering van de verdachte zakjes hennep werden aangetroffen is, in het kader van de Wet Middelengebruik, een speekseltest bij de man gedaan. Die wees uit dat hij onder invloed was van opiaten, hennep/hasj en cocaïne. Een GGD-arts kwam naar het cellencomplex om bloed af te nemen van de man. Dat zal worden onderzocht door het NFI.

Vorig artikelTwee auto’s betrokken bij botsing op Nieuwe Vlissingseweg
Volgend artikelGewonde bij botsing tussen auto’s op Scheldestraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier