Gewonde bij botsing tussen auto’s op Scheldestraat

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een botsing tussen twee auto’s is gisteren aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt. Over de ernst van het letsel is niets bekend.

Gisteravond omstreeks 17.30 uur gebeurde het ongeval op de kruising van de Scheldestraat met de Kasteelstraat in Vlissingen. Een personenauto kwam hier in botsing met een bestelbus. Een inzittende van de personenauto liep verwondingen op. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij en heeft een verklaring afgelegd bij de politie.

- Advertentie -

Omstreeks 18.00 uur konden de hulpdiensten weer vertrekken. Het is niet duidelijk of het slachtoffer ook mee is genomen naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het ongeval is eveneens niets bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelMan rent achter buurman aan met broodmes
Volgend artikelMeer dan honderd bekeuringen uitgeschreven bij grootschalige controles
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.