Gewonde bij botsing tussen auto’s op Scheldestraat

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Bij een botsing tussen twee auto’s is gisteren aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt. Over de ernst van het letsel is niets bekend.

Gisteravond omstreeks 17.30 uur gebeurde het ongeval op de kruising van de Scheldestraat met de Kasteelstraat in Vlissingen. Een personenauto kwam hier in botsing met een bestelbus. Een inzittende van de personenauto liep verwondingen op. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij en heeft een verklaring afgelegd bij de politie.

Omstreeks 18.00 uur konden de hulpdiensten weer vertrekken. Het is niet duidelijk of het slachtoffer ook mee is genomen naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het ongeval is eveneens niets bekend.

Vorig artikelMan rent achter buurman aan met broodmes
Volgend artikelMeer dan honderd bekeuringen uitgeschreven bij grootschalige controles
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier