Auto volledig uitgebrand op Rondweg Koudekerke (N288)

© Foto: Brandweer Oost-Souburg

KOUDEKERKE – Gisteravond brandde een personenauto volledig uit op de Rondweg Koudekerke (N288). Twee brandweervoertuigen werden ingezet. Er raakte niemand gewond.

Om iets voor 21.00 uur ontdekte de bestuurder dat er rook uit het voertuig kwam. De auto werd vervolgens aan de kant gezet en er werd direct 112 gebeld. Een tankautospuit van de brandweer uit Zoutelande en een waterwagen van de brandweer uit Oost-Souburg werden met spoed ter plaatse gevraagd.

Bij aankomst van de brandweer, stond de auto al volledig in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle waarna de auto kon worden afgeblust. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto weggesleept. De weg was tijdens het incident in beide richten afgesloten voor het verkeer.

Vorig artikelWoningen Scheldestraat ontruimd vanwege verdacht voorwerp
Volgend artikelMan (50) aangehouden op Walstraat wegens bedreiging met mes
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier