Auto volledig uitgebrand op Rondweg Koudekerke (N288)

© Foto: Brandweer Oost-Souburg
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Gisteravond brandde een personenauto volledig uit op de Rondweg Koudekerke (N288). Twee brandweervoertuigen werden ingezet. Er raakte niemand gewond.

Om iets voor 21.00 uur ontdekte de bestuurder dat er rook uit het voertuig kwam. De auto werd vervolgens aan de kant gezet en er werd direct 112 gebeld. Een tankautospuit van de brandweer uit Zoutelande en een waterwagen van de brandweer uit Oost-Souburg werden met spoed ter plaatse gevraagd.

- Advertentie -

Bij aankomst van de brandweer, stond de auto al volledig in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle waarna de auto kon worden afgeblust. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto weggesleept. De weg was tijdens het incident in beide richten afgesloten voor het verkeer.

- Advertentie -
Vorig artikelWoningen Scheldestraat ontruimd vanwege verdacht voorwerp
Volgend artikelMan (50) aangehouden op Walstraat wegens bedreiging met mes
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.